El grup

[@more@]

El Grup Artístic Teatral (GAT) va néixer casualment en un ascensor l’any 1976,però no va ser fis l’any 1987 que es va constituir com a entitat. La seva seu va ser al Casal Parroquial de Sant Martí de Cerdanyola del Vallès fins que aquest va ser enderrocat cap a l’any 1995. D’aleshores ençà, som a l’Ateneu de Cerdanyola.

Durant aquells anys, el GAT va ser el grup referent de teatre a la ciutat.

Després de l’enderrocament del Casal, varem star inactius, tot i que feiem actuacions esporàdiques a locals civils i a presons, sobretot per l’Ajuntament de Barcelona.

L’any 2000 es va fer una crida per incorporar nous membres al grup, tornant a reiniciar l’activitat teatral.

Quant a lusby

El Grup Artístic Teatral (GAT) va néixer casualment en un ascensor l\'any 1976, però no va ser fins l\'any 1987 que es va constituir com a entitat. La seva seu va ser al Casal Parroquial de Sant Martí de Cerdanyola del Vallès fins que aquest va ser enderrocat cap a l\'any 1995. D\'aleshores ençà, som a l\'Ateneu de Cerdanyola. Durant aquells anys, el GAT va ser el grup referent de teatre a la ciutat. Després de l\'enderrocament del Casal, varem estar inactius, tot i que feiem actuacions esporàdiques a locals civils i a presons, sobretot per l\'Ajuntament de Barcelona. L\'any 2000 es va fer una crida per incorporar nous membres al grup, tornant a reiniciar l\'activitat teatral.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.