Neonats

 Representada el 20 de setembre del 2009 al Correllengua de Cerdanyola del Vallès.

                          Autor:  Paco Mir

                          Repartiment (Per ordre d’aparició)

                          Pare 1  –  Emmanuel Velasco  /  Pare 2  –  Oscar Altafaja  /  Pare 3  –  Lluís Tusell

                          Direcció  –  Lluís Tusell

Quant a lusby

El Grup Artístic Teatral (GAT) va néixer casualment en un ascensor l\'any 1976, però no va ser fins l\'any 1987 que es va constituir com a entitat. La seva seu va ser al Casal Parroquial de Sant Martí de Cerdanyola del Vallès fins que aquest va ser enderrocat cap a l\'any 1995. D\'aleshores ençà, som a l\'Ateneu de Cerdanyola. Durant aquells anys, el GAT va ser el grup referent de teatre a la ciutat. Després de l\'enderrocament del Casal, varem estar inactius, tot i que feiem actuacions esporàdiques a locals civils i a presons, sobretot per l\'Ajuntament de Barcelona. L\'any 2000 es va fer una crida per incorporar nous membres al grup, tornant a reiniciar l\'activitat teatral.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.